Werken bij Buitelaar Metaal - Creativiteitsprijs MKB 2020

Buitelaar Metaal

Nee is geen optie.

Creatief bezig zijn met metaal doen we bij Buitelaar Metaal het allerliefst. Sinds de oprichting in 2001 heeft Buitelaar Metaal bewezen dat we een kei zijn in de productie van maatwerk. Dagelijks krijgen we de kans om voor klanten producten te bedenken, tekenen, ontwerpen en produceren. In onze werkplaats werken we met Aluminium, Rvs, Cortenstaal en Staal. Met ons moderne machinepark kunnen we lassen, knippen, zetten, frezen en draaien.    Ook nabewerkingen als poedercoaten, verzinken of anodiseren kunnen we voor je organiseren.

Een uitdaging gaan we nauwelijks uit de weg; nee zeggen is dan ook veelal geen optie. Onze klantenkring is zeer divers en o.a. actief in de glastuinbouw, industrie, horeca, reclame- en evenementenbranche. Opdrachten voeren we bij voorkeur uit in onze werkplaats in De Lier.  Natuurlijk komen we naar jouw locatie voor inmeten, reparaties en (de) montage.

Heb je ook metaalinspiratie, maar nog niemand gevonden die het kan uitvoeren? We denken graag met je mee om tot een goed eindproduct te komen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.  Neem contact met ons op!