Tijdelijk pop-up zwembad

Tijdelijk pop up zwembad - Buitelaar Metaal

Waarom een tijdelijk zwembad huren?!

Omdat een echt eigen zwembad nu eenmaal luxe is!    Met dit exemplaar kun je tijdens warme dagen heerlijk afkoelen. En als het zonnige seizoen er weer op zit, wordt het zwembad weer bij je opgehaald.       Organiseer je een poolparty maar heb je geen idee hoe je aan een pool komt?  Deze partypool maakt het plaatje compleet.  Ook festivalgangers kunnen een koud voetje halen in dit mobiele zwembad. Reken maar dat feestvierders graag bij je aan dobberen!

Dit pop up zwembad kan in verschillende maatvoeringen worden opgezet. De minimale afmeting is 6 x 4 meter.   Het grootste formaat is 12 x 6 meter.  De diepte van het water is 15 centimeter, kortom je kan niet duiken!  Onze bouwteam zet het bad in ca. 2 uurtjes op, ook het afbouwen duurt ca. 2 uur. Het vullen van het zwembad kost circa 8 uur.     

Lees ook nog even dit:
* Het pop-up zwembad kan echt alleen geplaatst worden op een 100% vlakke vloer.
* Het zwembad houdt totaal niet van zand.  Is er toch zand op je feest, dan vraagt dit achteraf een extra schoonmaakronde.
* Het benodigde  zwembad-water komt uit de kraan van de klant.  Houdt dan ook rekening met de rekening van het waterbedrijf.
* Bij demontage loopt het water weg, doordat wij de randen weghalen.  Kan de omgeving geen plons water waarderen? We kunnen het bad ook gecontroleerd leegpompen tegen meerprijs.
* Natuurlijk is een binnenzwembad ook leuk.  Alle risico’s van eventuele schades zijn echter voor de opdrachtgever.

Tarieven:
Zelfs als je maar 1 dag wilt watertrappelen, krijg je het zwembad toch minimaal 3 dagen.  De eerste dag voor de opbouw inclusief vullen, de tweede dag om het zwembad te gebruiken en de derde dag voor afbouw.  De verhuurprijs voor deze 3 dagen is eenmalig € 350,–     Voor elke extra dag zwemplezier is de verhuurprijs € 100,–.    Blijft het zwembad 7 dagen ( inclusief op- en afbouwdagen) bij jou?  Dan is de totaalprijs € 650,–
Voor de opbouw rekenen we € 250,–, dit geldt ook voor de afbouw.   Hierbij gaan we uit van een situatie dat we onze transportbus tot naast de zwembad-locatie kunnen rijden.

In bovenstaande prijzen zijn de kosten voor reis/transport en eventuele schoonmaakkosten niet inbegrepen. Is de ondergrond niet voldoende vlak? Dan kunnen wij ter plaatse nog wel e.e.a. uitvlakken tegen meerprijs. Maar de Utrechtse Heuvelrug krijgen ook wij echt niet vlak.   

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om dit zwembad te huren? Neem dan contact op via het contactformulier