Gek met metaal

Onze manier van werken.

Gelukkig is geen dag bij ons hetzelfde door de diversiteit van opdrachten. De basis ligt veelal in een Cad-tekening of simpele schets waarmee de klant een aanvraag doet. Door dieper in te gaan op deze visualisatie overleggen we met de klant hoe het eindproduct zal worden. Vervolgens gaan we aan de slag om de opdracht uit te voeren in aluminium,  rvs, staal of cortenstaal.
In onze werkplaats hebben we naast de nieuwste lasapparatuur, knipscharen en zetbanken ook beschikking over een plasmasnijder voor plaatwerk tot 30mm dik. We kunnen platen verwerken van maximaal 6 meter lang en 2 meter breed. Met deze plasmasnijder maken we de meest uiteenlopende producten in zowel enkele stuks als in grote aantallen.    Ook zijn we je graag van dienst met onze buislaser.  De mogelijkheden van deze machine zijn terug te vinden op  http://www.buitelaarmetaal.nl/buislaser

We vinden het een uitdaging om voor de klant een compleet product af te leveren. Daarom hebben we inmiddels ook voor verzinkwerk, poedercoating, bestickering et cetera een breed netwerk toeleveranciers om ons heen.

Na dit productieproces sta je natuurlijk niet graag voor verrassingen wat de prijs betreft. Op basis van de eerste schets of tekeningen kunnen we vooraf een offerte of indicatieprijs voor je berekenen.

Over ons.

Buitelaar Metaal startte in 2001 met haar eerste project en is sinds 2005 gevestigd in De Lier. Dagelijks werken er 15 mensen aan de mooiste projecten, veelal in de werkplaats, maar waar nodig ook op locatie.

Buitelaar metaal - Creatief Lasbedrijf

Jij bij ons?

Doorlopend zijn wij op zoek naar bijzondere mensen om ons team te versterken.  Echte metaalbeesten die graag werken aan unieke producten waarbij je zelf keuzes mag maken. Stoere mannen en vrouwen die niet vies zijn van zwarte handen en bereid zijn om een uurtje eerder of langer te werken.  Die niet alleen thuis zijn aan hun werkbank maar ook buiten de Buitelaar-deuren hun mannetje staan. Echt niet alleen lassers passen in ons team, ook tekenaars, ambachtslieden, zaterdagwerkers en stagiaires zijn van harte welkom.

Stuur ons je CV én je motivatie via de email, zodat wij kunnen inschatten of je bijzonder genoeg bent om je aan te sluiten in het Buitelaarteam.

Buitelaar Metaal - Creatief lasbedrijf