Gek met metaal

ONZE MANIER VAN WERKEN

Gelukkig is geen dag bij ons hetzelfde door de diversiteit van opdrachten. De basis ligt veelal in een Cad-tekening of simpele schets waarmee de klant een aanvraag doet. Door dieper in te gaan op deze visualisatie overleggen we met de klant hoe het eindproduct zal worden. Vervolgens gaan we aan de slag om het uit te voeren in aluminium,  rvs, staal of cortenstaal.  In onze werkplaats hebben we o.a. beschikking over een plasmasnijder voor plaatwerk tot 30mm dik. We kunnen platen verwerken van maximaal 6 meter lang en 2 meter breed. Met deze plasmasnijder maken we de meest uiteenlopende producten in zowel enkele stuks als in grote aantallen.    Ook zijn we je graag van dienst met onze buislaser.  De mogelijkheden van deze machine zijn terug te vinden op  http://www.buitelaarmetaal.nl/buislaser

We vinden het een uitdaging om voor de klant een compleet product af te leveren. Daarom hebben we inmiddels voor verzinken, poedercoating, bestickering  e.d. een breed netwerk toeleveranciers om ons heen.

Na dit productieproces sta je natuurlijk niet graag voor verrassingen wat de prijs betreft. Op basis van de eerste schets of tekeningen kunnen we vooraf een offerte of indicatieprijs voor je berekenen.

OVER ONS

Buitelaar Metaal startte met haar eerste project in 2001 en is sinds 2005 gevestigd in De Lier. Dagelijks werken er 10 mensen aan de mooiste projecten, veelal in de werkplaats, maar waar nodig ook op locatie.