Open dag 6 juli 2018

Kom je op ons feestje?

De afgelopen 15 jaar is Buitelaar Metaal uitgegroeid van 1 werknemer tot 16 werknemers. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren creatieve werkstukken voor een zeer brede klantenkring. Onze producties zijn terug te vinden in het hele land. Om deze creaties te maken, werken we met een up-to-date machinepark, waaronder sindskort een Durma buislaser.

Graag openen we onze deuren voor klanten, bekenden en overige belangstellenden om een blik te werpen in onze keuken. Ben je nieuwsgierig naar onze verhalen en werkwijze? We ontmoeten je graag tijdens onze open ‘zaak’. Van 15.00u tot en met 20.00u staan de deuren wijd open.

Om voldoende boodschappen in huis te hebben, zijn we benieuwd of je komt en met hoeveel mensen. Je kunt je opgeven via onderstaand formulier.

Ps. Je wordt niet thuisgebracht.

Aanmelden Open dag

Parkeren.

De parkeerruimte rondom ons bedrijf is beperkt.  Langskomen op de fiets is dan ook een goed alternatief.   Kom je toch met de auto? Je kunt parkeren bij onze naaste buren van Sonneveld Verhuur op huisnummer 39.

Wij zijn te vinden op:

Buitelaar Metaal VOF
Oudecampsweg 37a
2678 NN De Lier
Tel: 0174-511700
info@buitelaarmetaal.nl

Bezoekadres
Op de A20 richting Hoek van Holland neem je afslag 6 Maasdijk. Ga rechtsaf de Coldenhovenlaan op en dan meteen linksaf de Oude Campsweg op. Aan het einde van de parallelweg vervolg je de weg rechtsaf, linksaf en rechtsaf.  Na ongeveer 200 meter ziet u ons bedrijf aan de rechterkant, op huisnummer 37a.