Buislaser

Met de Durma buislaser kunnen uitsparingen gelaserd worden in bijvoorbeeld stalen, aluminium en RVS buis- en kokerprofielen. Met behulp van de laser kunnen buizen en kokers worden voorzien van gaten(patronen) en contouren. Tevens kan aan de uiteinden van de profielen een willekeurige vorm worden aangebracht. Door een slim ontwerp kan er een eenvoudige/snelle productie worden gerealiseerd.

Langs de 2D laserkop wordt een profiel bewogen, waarbij de gewenste bewerkingen worden uitgevoerd. In het laserproces bewegen de laserkop en het profiel samen om de gewenste vorm te krijgen.  De aansturing kan worden uitgevoerd op basis van een tekening met bestandstype  .STEP Deze wordt in een bruikbare machinefile omgezet.

Wanddikte:

Materiaal:Maximale wanddikte:
Staal8mm
Aluminium ( AlMg)6mm
Rvs 304 / 3164mm

Capaciteit:

Minimaal:Maximaal:
Vierkant20x20mm120x120mm
Rondø 20mmø 170mm
Rechthoekig25x20mm150x100mm

Profiellengte:

Lengte:
Maximale invoer:6.500mm
Maximale uitvoer:6.500mm
Minimale restlengte:185mm

Tekeningen

De buislaser doet zijn werk aan de hand van een machinefile welke van een tekening met bestandstype STEP. gerealiseerd kan worden. Mocht u niet de vaardigheden in huis hebben om deze tekeningen te maken, kunnen wij dit voor u doen.  Na goedkeuring van de definitieve tekening gaan we voor u aan de slag.

Totaalpakket

Naast het buislaseren zijn we u ook graag van dienst met lassen, assembleren, knippen, zetten, poedercoaten, verzinken enzovoorts,  tot het gewenste eindproduct.