Buislaser

Met de Durma buislaser kunnen uitsparingen gelaserd worden in bijvoorbeeld stalen, aluminium en Rvs buizen- en kokerprofielen. Met behulp van laseren kunnen buizen en kokers worden voorzien van gaten(patronen) en contouren. Tevens kan in de uiteinden van de profielen een willekeurige vorm worden aangebracht. Door een slim ontwerp kan er een eenvoudige/snelle productie worden gerealiseerd.

Langs de 2D laserkop wordt een profiel bewogen, waarbij de gewenste bewerkingen worden uitgevoerd. In het laserproces staat de laserkop stil en worden de profielen door de machine langs de laser bewogen.  De aansturing wordt uitgevoerd op basis van een tekening met bestandstype  .STEP of .Iges

Wanddikte:

Materiaal:Maximale wanddikte:
Staal8mm
Aluminium ( AlMg)6mm
Rvs 304 / 3164mm

Capaciteit:

Minimaal:Maximaal:
Vierkant20x20mm120x120mm
Rondø 20mmø 170mm
Rechthoekig25x20mm150x100mm

Profiellengte:

Lengte:
Maximale invoer:6.500mm
Maximale uitvoer:6.500mm
Minimale restlengte:185mm

Tekeningen

De buislaser doet zijn werk aan de hand van een tekening met bestandstype .STEP of .Iges  Mocht u niet de vaardigheden in huis hebben om deze tekeningen te maken, kunnen wij dit voor u doen.  Na goedkeuring van de definitieve tekening gaan we voor u aan de slag.

Totaalpakket

Naast het buislaseren zijn we u ook graag van dienst met assembleren, knippen, zetten, poedercoaten en/of verzinken tot het gewenste eindproduct.